UNITA Nature: Natural Hazards Common Days

24 - 28 iunie 2024

Facultatea de Construcții anunță organizarea unui Program Intensiv Mixt (BIP) în cadrul programului Erasmus. Evenimentul  UNITA Nature: Natural Hazards Common Days se va desfășura în perioada 24 iunie - 28 iunie 2024.

Programul își propune să ofere studenților o bază solidă în evaluarea, cuantificarea și cartografierea spațială a hazardurilor naturale și rolul lor în managementul riscului de dezastre.

În urma participării, studenții vor obține 6 credite ECTS și următoarele rezultate:

  • Cunoaștere și înțelegere: cunoștințe aprofundate despre conceptele de pericol, vulnerabilitate și risc, împreună cu metodele de analiză și management integrat al riscurilor.
  • Abilități de cercetare: dezvoltarea capacității de a efectua studii bibliografice și de a consulta și utiliza în mod critic baze de date științifice și alte surse de informații.
  • Conștientizarea critică: conștientizarea critică a aspectelor economice, organizaționale și de management, cum ar fi managementul proiectelor, managementul riscurilor și managementul schimbărilor.
  • Abilități de comunicare: îmbunătățirea capacității de a comunica în mod eficient idei și argumente în formă scrisă cu privire la riscuri și pericole naturale.

UNITA Nature: Natural Hazard Common Days este conceput pentru studenți, masteranzi și doctoranzi interesați de studiul și managementul hazardurilor naturale.Îi încurajăm pe toți studenții interesați să profite de această oportunitate unică de a-și îmbunătăți înțelegerea și abilitățile în domeniul critic al gestionării pericolelor naturale.

Pentru mai multe informații și detalii de înscriere, vă rugăm să contactați organizatorii:

Prof.dr.ing. Carmen MAFTEI - carmen.maftei@unitbv.ro
Conf.dr.ing. Radu MUNTEAN – radu.m@unitbv.ro
Sl.dr.ing. Christiana CAZACU - cazacu.christiana@unitbv.ro

Participarea este gratuită!