CIBv 2018

In zilele de 2-3 nov. 2018, s-a desfasurat in cadrul Facultatii de Constructii ,,The Scientific International Conference – Civil Engineering and Building Services (CIBv 2018)", manifestare stiintifica care reuneste anual specialisti din tara si strainatate, cu preocupari si realizari remarcabile in domeniul constructiilor si a instalatiilor aferente, pe subiecte actuale, de mare diversitate si real interes.

DSC00723

Evenimentul a fost organizat de  Facultatea de  Constructii in colaborare cu Sheniang Jianzhu University  China si s-a bucurat de prezenta a peste 150 de participanti din mediul academic, universitar, servicii publice locale, unitati de cercetare, proiectare si executie in domeniul constructiilor, asociatii profesionale de profil, doctoranzi si studenti.

Este notabila prezenta presedintelui Academiei de Stiinte Tehnice din Romania, Sectiunea Inginerie civila si Urbanism, a unor personalitati de la facultatile de profil din tara, precum si a unor reprezentanti ai mediului universitar de la Sheniang Jianzhu University  China, University of Applied Sciences Konstanz, Institute of Structural Mechanics and Design Darmstadt, Faculty of Civil Engineering Subotica- University of Novi Sad, Faculty of Civil Engineering and Architecture - University of Pristina.

DSC00725

Lucrarile conferintei s-au desfasurat intr-un climat stiintific adecvat, conferit de nivelul prelegerilor, a discutiilor interactive  si a schimburilor de idei pe tematici de  cercetare si realizari specifice domeniului.

Incheierea lucrarilor conferintei a fost marcata de vizita tehnica efectuata la obiectivul de investitii ,, Aeroportul International Brasov- Ghimbav’’.